Quantum Touch & trancereis

'Quantum Touch en Trancereis"

Liefde is helemaal het onderwerp van 2021. Na eigenlijk voor het niet hebben van liefde het afgelopen jaar. Ik kan eigenlijk wel zeggen dat ik de afgelopen jaren niet meer helemaal van mijn stuk ben gebracht door een echte, langdurige connectie met het andere geslacht. Het zijn vooral losse flodders geweest. Lekker veilig, kortstondig en op afstand.

Tuurlijk de losse flodders hebben zeker wel bijgedragen aan leuke, speelse avonturen, maar een echte diepe connectie waarbij ik het gevoel heb gehad van een ‘wij’ in plaats van een ‘hij en ik’ dat is er zeker al enige tijd niet geweest.

Tijdens de jaarreading die ik in december 2020 voor mijzelf heb gelegd, zie ik halverwege het jaar 2021 de voorspelling met betrekking tot het onderwerp ‘Liefde’. “Oke, oke, interessant.” – denk ik bij het zien van deze kaarten. Want laten we eerlijk zijn. De liefde blijft een bizar interessant en spannend onderwerp. Tenminste voor mij. Het is HET ONDERWERP waar ik gewoon geen snars van snap.

Kortom; ik was razend benieuwd naar deze ontwikkelingen op het gebied van de liefde in 2021.

12 juni 2021

Ik zit halverwege 2021. Het afgelopen halfjaar weer flink als non geleefd. Geloof me, dit is niet iets wat ik ambieer. Wel iets wat mij ‘gewoon’ gebeurt. Ik ben er zo niet mee bezig. De liefde. Altijd druk met andere dingen en als ik wel de nodige aandacht krijg, is het voor een man maar lastig om mij te benaderen. Tenminste, heb ik van horen zeggen. Op de één of andere manier heb ik ook altijd wel een excuus, smoes of andere reden om niet met iemand af te spreken. Ook weet ik vrijwel altijd al zeker dat ‘wij toch geen match zijn’. Toch, wist ik dat 2021 het jaar zou worden waarin ik zou afkicken van mijn zelfgecreëerde kuise leventje.

Dus wanneer mijn vriendin Sabine – net als ik – gefascineerd is geraakt door de wereld van energetisch werk en healings, wil ik maar al te graag een healing bij haar ervaren. Sabine verricht namelijk heel ander soort energetisch werk waar ik nog niet bekend mee ben. Ze werkt o.a met Quantum-touch, Trancereizen, Chakra en aurahealing en dit alles met een Sjamanistische twist. Dit klinkt toch als muziek in de oren! Heerlijk om nieuwe dingen te ervaren.

Ze begint haar healing met Quantum-touch. Een healing waarbij het lichaam wordt aangezet tot zijn eigen zelfhelende vermogen door middel van breathwork, aanraking en energie.

Na de Quantum-touch healing scant Sabine mijn energetische veld (aura en chakra’s). “Je hartchakra draait niet lekker. Die kan wel een spin gebruiken.” – zegt ze op haar heerlijke nuchtere West-Friese manier. Het is fascinerend om naar haar te kijken. Jaren geleden was deze wereld haar nog volledig vreemd. Toentertijd tijdens een reading vertelde ik haar dat de spiritualiteit haar roept en ze deze kant van zichzelf mag gaan ontdekken. Nu – enkele jaren later – lijkt het alsof het nooit anders is geweest. Ze doet het fantastisch en het gaat haar zo natuurlijk af. De spiritualiteit heeft ze niet alleen ontdekt, maar is onderdeel geworden van ‘haar zijn’. Het is alsof de puzzelstukjes letterlijk in elkaar zijn gevallen. Ik ben dan ook mega trots op haar en de start van haar onderneming Praktijk Inner Wisdom! Lekker bezig sister.

Er wordt heerlijk aan mijn energetische veld gesleuteld en het is voelbaar dat ik mijzelf zo laat onder dompelen in een bad van positieve energie en liefde. Tot slot sluit ze de healings af met een Trancereis. De trancereis wordt opgewekt door op een monotone manier te slaan op een sjamanistische drum. Het monotone geluid van de trommel lijkt op mijn hartslag waardoor ik voel hoe mijn lichaam in een bepaalde ruststand terecht komt. Naast het geluid van de drum vertelt Sabine een mooi verhaal waarbij ze mij langzaam meevoert in aan andere staat van bewustzijn. Haar woorden klinken steeds verder weg en het voelt alsof ik in een soort hypnose terecht kom.

Ineens verschijnt er in mijn verbeelding een onwijs mooie, spierwitte zwaan voor mijn ogen. De zwaan heeft haar hoofd iets gebogen. Ze ziet er elegant, lief en zacht uit. Ook heeft ze iets bedroefds over zich heen. Ze is extreem monogaam, maar haar geliefde is al een tijdje uit haar leven.

Ik weet dat een zwaan bekend staat als een monogaam dier. Zwanen blijven dan ook bijna hun hele leven bij elkaar.

Ik herken iets van mijzelf in deze zwaan. Het ‘perfecte plaatje’ van de relatie die niet is gelukt. Hij, die het niet is geworden. Diep van binnen heb ik een bepaald verlangen naar nog steeds dat ‘perfecte plaatje’. Naar die ene man. “The one that got away.” Het voelt alsof deze zwaan nog steeds monogaam is naar iets wat er niet meer is en hierdoor dat verrekte kuise leven aan het leiden is.

Mega frustrerend en hoe doorbreek je zoiets?

Ik merk dat deze gedachte en vraagstelling de overhand neemt. “Hoe doorbreek ik zoiets?” Op dat moment verschijnen er allemaal kikkers. De ene kikker springt nog hoger dan de ander. De boodschap is duidelijk. Voor het verschijnen van een prins, moet je wel eerst heel veel kikkers kussen. Wat een hilarische boodschap en zo waar.

Die bewuste dag heb ik twee verjaardagen op de planning staan, waarbij ik gelijk merk dat ik makkelijker benaderbaar ben voor mannen. De zware lading die ik normaal hang aan het woord ‘daten’ is gone. ‘Daten’ heeft zich ingeruild voor ‘kikkeren’. Het woord ‘kikkeren’ neutraliseert voor mij de zware lading, omdat ik niet gelijk de lat mega hoog leg voor mijzelf en die ander. “Ik ben nu vooral gewoon lekker kikkers aan het kussen.” Oftewel ‘aan het kikkeren’.

Het woord ‘kikkeren’ is dan ook volledig in mijn leven geïntegreerd en zorgt voor veel meer rust, plezier en vooral liefde.

Ben je benieuwd naar een behandeling Quantum-Touch Klik hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *