IT'S YOUR STORY OF 2022

Vraag je alles af! Zet overal vraagtekens bij! Daag jezelf uit om steeds meer en meer te weten te komen. Over alles, maar voornamelijk over jezelf. Ik geloof dat ons voornaamste doel hier op aarde is om te groeien als mens. Dit doe je door die oogkleppen af te doen, geen genoegen te nemen met minder, niet alles wat je op het eerste gezicht ziet voor waar aan te nemen en op onderzoek uit te gaan. Ga op avontuur!

Ik kan erachter komen wat jouw uitdagingen en thema’s zijn in 2022.

WAT JE VAN MIJ KUNT VERWACHTEN

Door middel van de Jaarreading krijg je een glimp van jouw thema’s in 2022. Hier komen we achter aan de hand van de tarot en mijn hooggevoeligheid (heldervoelen, helderweten en helderhoren). Tijdens de Jaarreading worden 13 kaarten uit het deck gekozen. Iedere kaart staat centraal voor die betreffende maand. De 13e kaart betreft de jaarkaart.

Op deze manier komen we in contact met de energie die ligt in de toekomst met als doel om jou gericht advies en inzichten te geven die kunnen helpen bij de verschillende onderwerpen en thema’s die jij mag gaan trotseren in 2022.

De thema’s kunnen enorm uiteenlopend zijn. Denk aan liefde, werk, familie etc. De Jaarreading is een toffe manier zodat jij jezelf alvast kan voorbereiden welke onderwerpen wat aandacht verdienen en welke uitdagingen jij eventueel kan verwachten!

TAROT

Tarot is geen zweverig ‘gedoe’, maar een eeuwenoud esoterisch, filosofisch en psychologisch systeem. De reden dat Tarot nog steeds, na al die eeuwen, wordt gebruikt, is omdat het werkt. Tarot geeft inzichten die zich in jouw onderbewustzijn bevinden.

De Tarot bestaat uit 78 kaarten met allemaal een eigen verhaal en/of thema. Aan de hand van de combinatie van kaarten en het bestuderen van de symboliek, de getallen en de kleuren op afbeeldingen vertellen de kaarten jouw verhaal. Aan mij de taak om het verhaal dat zij vertellen te ontcijferen en hiermee het onbewuste, bewust te maken.

 

Op deze manier worden vragen beantwoord. Hetgeen wat zichtbaar moet worden, wordt zichtbaar om verdere groei en ontwikkeling te stimuleren waar nodig. 

 

 

De uitgebreide reading duurt ongeveer 60 min en kan online of face to face plaatsvinden.

Waar bestaat een Jaarreading uit?

  • Een tarotreading waarbij 13 kaarten worden gekozen om erachter te komen welke thema’s in 2022 aan bod komen;
  • Een energetische connectie waarbij ik contact maak met jouw onderbewustzijn en op deze manier informatie door krijg over jou;

Omdat ik uit het mooie West-Friesland kom, ben ik opgegroeid met een grote dosis nuchterheid. De mix van hooggevoeligheid en nuchterheid zorgt ervoor dat mijn communicatiestijl wordt omschreven als; eerlijk, down-to-earth met een spiritueel randje.

Let op: Ik hou een 24- uurs afzegregeling aan. Je kunt tot 24 uur voor aanvang van jouw sessie die kosteloos verzetten. Afzeggingen na die tijd moet ik helaas in rekening brengen. Dank je voor je begrip.