ERVARINGEN

Op deze pagina blog ik over mijn ervaringen, met als doel je te informeren, te inspireren en hopelijk ook te laten lachen over de ziekste, gekste, en meest toffe avonturen in mijn leven. Op nog vele avonturen die mogen komen!

IT'S ALL ABOUT YOUR OWN EXPERIENCE

KAMBO 2.0

“Well done, sister! I am proud of you. Let it all out. Surrender.” – schreeuwt de sjamaan. Ik denk dat ik nog nooit iemand zo blij heb gezien over het feit dat ik een hele emmer vol spuug.”

OPSTELLING DMV PAARDEN

“Oke, ben je er klaar voor paardje? We gaan een stukje lopen.” Geen beweging. “Je hebt geen zin he? De eigenaresse onderbreekt mij. Het feit dat het paard niet loopt heeft misschien wel helemaal niets te maken met of ze wel of geen zin heeft. Je vult dingen in voor iemand anders. 

STILTE VIPASSANA

“Ineens knapt er iets en ik zie voor mij hoe ik deze man in elkaar sla. Ik schrik van dit beeld. Ineens was daar weer die agressieve, kwaaie Amy. Boos op de hele wereld."

DO MORE THAN JUST EXIST

CACAOCEREMONIE

Tja, wat een (cacao)ceremonie wel niet teweeg kan brengen. Bewustzijn. Van hele mooie dingen, maar ook zeker hele zware dingen. Het hoort er allemaal bij. Het is hier een mooie en interessante speeltuin, maar we moeten wel wakker zijn om het bewust mee te maken.

SOMETHING SHAMANISTIC

Ze raasde allemaal rakelings langs ons heen. “It’s oke, the bats don’t bite.” – probeerde ik iedereen gerust te stellen wetende dat dit best belangrijk is met psychedelica op en honderden vleermuizen om ons heen.

BAD EXPERIENCE OF INDIA

“Hey where you from?” – vraagt hij. Het is al goed donker. De drukke straat is omgetoverd naar een verlaten straat. Ik krijg een naar gevoel wetende dat deze jongen niet veel goeds in de zin heeft.”

BREAK YOUR OWN MADE-UP RULES

SAN PEDRO (mannelijke ayahuasca)

“Oeh, eindelijk de boel even op spacen!” – dacht ik. Dan gebeurt er tenminste nog iets. Ik werd binnen no time ontzettend ziek, waarnaar ik een stem hoorde “Je was er al Amy. Je doet het weer.”

REIKI

“Pas toen deze Reikimaster tegenover mij kwam zitten, mijn handen vastpakte, mij me in mijn ogen aankeek en zei “let is go, its to heavy” kon ik niet meer stoppen met huilen. Hij opende alles en ik kon eindelijk loslaten.”

AYURVEDA

“Daar zat ik dan met overal pijntjes. Mijn mond viel open bij de kennis van Ayurveda en waarin ik mezelf herkende. Was ik mijn lichaam aan het negeren? Was ik mijn geest aan het negeren? En wat wilde het me anders vertellen?”

KUNDALINI (LEVENSENERGIE)

“Ik kijk naar mezelf in de spiegel. Gister hebben we gewerkt aan de zesde chakra (derde oog) en dit is letterlijk te zien. Mijn oog is helemaal dik en half dicht. Ik kan mijn wang zien zitten.”

CHANGE YOUR PATTERNS OF THINKING

(FAMILIE) OPSTELLINGEN

“Moeders, je helpt niet. Je houdt me tegen. Ik vind het al doodeng om dit pad te bewandelen!”

ECSTATIC DANCE

“Ik voel mij van top tot teen opgeladen en ik voel dat deze manier van uiten heeft meegewerkt aan het loslaten van emoties, blokkades en gevoelens.”

KAMBO

“Tijdens het spugen voelde ik mijn hele hoofd opzwellen. Ik voelde mij letterlijk een kikker worden. Mijn ogen waren zo dik dat ik ze amper nog open kreeg.”

AYAHUASCA 1.0

“Denk je dat ik dit had gewild?” – zegt mij overleden broer Arjan.

COME OUT YOUR F*CKING COMFORTZONE

RAPÉ

Mijn handen straalde een immense energie uit. Ik werd emotioneel, omdat ik voor het eerst in mijn leven zoveel energie voelde. Dit is echt! Het is allemaal echt.

OPA'S LAATSTE WOORDEN

“Ik heb een kutleven gehad!”

AYAHUASCA 2.0

“Ik ga dood!”, “ik ga dood!”. “Hou toch je kop, stomme drama Queen. Wat een overdreven gedoe!” De irritatie wint. Ik merk dat ik het lastig vind mijn gedachtes en oordelen weg te nemen.

ZWEETHUTCEREMONIE

“It hurts so much. This is so painfull!” Ik zie hoe een meisje met haar handen de aarde soort van stevig probeert vast te pakken. De aarde glijdt door haar vingers, omdat ze van top tot teen bezweet is.

THE MORE WE SHARE THE MORE WE HAVE

BENIEUWD NAAR WAT IK VOOR JOU KAN DOEN?